Team Plasma: II. Výprava

III. LAST COLD BREATH

Anděl pomstu vykoná.
Nebude už nikdy
hra tak vražedná.
Započne válka.

V řetězech spoutána bezmocně,
jednoho pozbudou tam,
kde se nebe dotýká země.

S posledním výdechem přísaha drtí,
osud horší než trest smrti...

STORYTIME - NPC: Jade, Raven, Angel, Canon
"Jak to myslíš, že vyzradila naše plány?!" bouchl Jade rukama do stolu až se na něm všechno zakývalo a Raven povyskočila strachy. Na lodi panovala velmi ponurá atmosféra. Konala se vzpoura a Jade věděl, kdo ji začal. Zlatovlasá dívka, jeden z členů Plasmy, vypadala, jako kdyby už nejméně tři dny neviděla jídlo. Obrovské kruhy pod očima a modřiny na tváři naznačovaly, že s ní nebylo zacházeno dobře.
"Angel..." zavrčel Jade. "Přiznej se, mrcho. Kdyby ses přiznala tenkrát, nemusel by dopadnout tak, jak dopadneš ty, pokud se nepřiznáš." Rozesmál se až psychopatickým smíchem. Angel zaťala ruce v pěst. "Cael... ty jsi ho zabil..." zavrčela tiše.
Jade pokýval hlavou a s úsměvem na tváři zabodl nůž do stolu, přesně jak dělává mistr Lee, ovšem zelený vůdce pohyb vykonává s ladností, nikoliv jako Jade. "Caelus? Oh, on? AHAHAAAA," rozesmál se ještě jednou. "Hmm... yes. Na druhou stranu, věnovala jsi mi svou věrnost poté, co se to stalo. Neměla jsi kam jít. Caelus mi posloužil dobře a ty také, dokud ses nerozhodla učinit mou snahu nahradit ti ho marnou a zbytečnou," promluvil. Jeho naoko milý úsměv se změnil v ďábelský úšklebek plný nenávisti a krvelačnosti.
"Angel... Angel... Jean byla dobrý pěšák. Byla tvá... přítelkyně," usmál se. Oči se mu zaleskly. "Pokud bys jí nenabádala ke zradě, možná bych jí mohl nahradit matku. Matku, která se o ní nikdy nezajímala. Nikdy se nevrátila domů. Smutné," zasmál se. "Raven, řekni bratrovi, co si o tom myslíš," usmál se mile na černovlasou.
Dívka se jen přísně rozhlédla. "Nemyslím si, že Angel plánovala zradu. Jean jevila známky neloajálnosti již od začátku. Už od momentu, kdy jsi ji přijal, jsem si s ní nebyla jistá. Byla příliš... divoká. Nikdy nebyla na řetězu a přesto jsi jí učinil svou... pravou rukou," promluvila. Poslední dvě slova téměř zavrčela.
Jade pokýval hlavou, jako kdyby pochopil každé její slovo. Následující věta však říkala opak. "Slyšíš to? Raven si taky myslí, že jsi Jean nabádala ke zradě, hah," řekl. Pak si jen povzdechl. V jeho hlase byla znát unavenost a ospalost. "Nevadí. Hlasy v mé hlavě už rozhodly. Až získáme všechny legendy, přetvořím svět k obrazu svému. Už žádné hlasy. Žádné noční můry. Slyšíte to, hlasy? Už žádné hlasy!" zasmál se a zaťukal si na spánek. Pak se znovu rozesmál až se rozkašlal.
Do místnosti vešla další osoba. Bílé krátké vlasy, kapuce a úplně ta samá osoba po jejím boku. "Pane, loď je připravena přistát na Mt. Ember. Využili jsme všechnu energii na ohřívání. Momentální teplota na vrcholu činí mínus třicet stupňů. Mohl byste mě, hlupačce, vysvětlit, proč jste se rozhodl přistát na tak nehostinném místě?" zeptala se. V jejím hlase nebylo znát... nic.
Jade vstal ze židle a popadl balíček sušenek. "Jean vlastní Abomasnow. Kde jsou ledoví pokémoni nejsilnější?" Chvilku odmlka. "Oh ano, správně!" zasmál se. "Všude, kde je zima!"
.

A konečně je to tu! Záchranná akce! Na lodi Plasma se mezitím koná vzpoura kvůli Jean, která organizaci zradila. Led, který původně drží Lugiu a Ho-Oh začíná tát... a to je nebezpečné jak pro Plasmu, tak pro okolí.

Vláda vydala protokol, který říká, že se záchranné akce mohou účastnit všichni, kteří mají odvahu a kuráž. Jelikož se při výměně nesmí objevit žádný policista, nemůžou se přiblížit s žádnou ozbrojenou osobou, byť v převleku. Proto chce politika položit toto nelehké břemeno na záda trenérům.
Lexion řekl, že se na letním maškarním plese někteří jasně vyjádřili, že by se chtěli účastnit záchranné akce. Z tohoto důvodu volá tyto trenéry, aby se vyjádřili ještě jednou, zda to tenkrát opravdu mysleli vážně...

Výměna by měla proběhnout na nejvyšším vrcholu Mt. Ember. Policisté doprovodí skupinku do poloviny hory a to společně s Jean. Kriminálnice nebude ozbrojená a bude v sobě mít smrtelné sérum, které policisté nechají vypustit do jejího těla v případě, že ohrozí život některého z trenérů.

DETAILY K ÚKOLU

Úkol se skládá ze tří částí:
1. Dostat se na vrchol hory Mt. Ember - proběhne v herních knihách.
2. Výměna samotná - proběhne na chatu v domluveném datu.
3. Post-příběh - proběhne opět v herních knihách

Vysvětlení:
1a. V tomto úkolu se snažíte překonat horu. Vypravěč má právo během této části vyřadit hráče, kteří v herních knihách neprojeví dostatečnou sílu, vůli a morálku k další části úkolu.
2a. Proběhne v chatové místnosti s těmi jedinci, kteří se dostali přes první část úkolu.
3a. S touto částí přichází jistá omezení. Jedná se o příběh poté. Nemusí se jí účastnit žádný člen.

Odměny:
1b. Pokud vypadnete již v této části úkolu, získáváte peněžní sumu do 2 000 Yenů (záleží, jak rychle jste vypadli). Na odměny v dalších částech již nemáte nárok.
2b. Za splnění tohoto úkolu je odměna 4 000 Yenů + libovolný předmět*, pokud se podaří Kuromi úspěšně vyměnit.
3b. K této části se pojí speciální odměna, která se dostává až za splnění.
  • Během 1. & 2. části úkolu je stále možné hrát mimo herní linku, tzn. že můžete stále postovat tréninky, posty k pokémonům a podobně. Jakmile se však dostanete do 3. části, pokud ano, platí to samé, co v lokaci Věž.
  • Maximální prodleva mezi posty je 8 hodin (platí v herních knihách). Pokud během té doby nepostne ten, kdo je před vámi, přeskočte ho na to kolo postování. Pokud jste neaktivní více než 48 hodin, má Vypravěč právo vás vyřadit (tzn, že jste neprojevili dostatečnou morálku).
  • Během úkolu máte pokémony, kteří jsou v týmu, které máte u sebe. Nestřídejte prosím pokémony tak, aby jste v příběhu měli více, než 6 pokémonů.
  • *Libovolný předmět má stejné podmínky jako při splnění policejní akce. Vypravěč má právo odměnu zamítnout.

ÚKOL SAMOTNÝ

Kliknutím na nadpisek se dostanete do herní knihy. Začít hrát můžete od chvíle postnutí tohoto článku. Do skupiny se přidává do max. 18.3. - hráči, kteří se napíšou poprvé poté, již nemohou být zařazeni (herně skupina vyrazí již 17.3.) Hrát zde by se mělo nanejvýš do 22.3. (tzn. předtím by se mělo dokončit vyšplhání na vrchol Mt. Ember).

Chatová akce naplánována na datum 23.3. Začínáme přesně v 14:00. Akce by měla trvat zhruba 2 hodiny. V tento čas je chat rezervován pouze na tuto událost.
Kliknutím na nadpis se dostaneten zpět, do dokumentů, který zapisoval celou akci.

Herní kniha bude publikována po dokončení chatové akce.

EVENT-LOG

Sepis toho, co se nyní odehrává a co se stalo

(player sloupec je zároveň postovací pořadí)
NPC - Jean | inactivePlasma | NPC - Jade | inactive
Player | Lynnon | active
NPC - Kuromi Fuyu | inactivePlasma | NPC - Raven | inactive
Player | Rory | inactive
NPC - Lexion | inactivePlasma | NPC - Angel | active
Player | Kami Kamai | inactive
NPC - Iona | inctivePlasma | NPC - ... | activePlayer | Skugga | inactive
..Player | Drobeček | inactive
... | active.Player | Tania | inactive
... | active.Player | River Hope | inactive
.








16.3. - První část eventu začala.
16.3. - Do děje zařazeni: Rory, Lynnon, Skugga, Drobeček, Tania
17.3. - Do děje zařazena: River Hope
18.3. - Do děje zařazena: Kami Kamai. Postovací pořadí změněna: Rory -> Lynnon -> Kami Kamai -> Skugga. Další zařazení již nejsou možná.
19.3. - Dokončena 1/3 - úspěšně zdolány začátky.
19.3. - Z děje vyřazena: Skugga - neaktivita po 48 hodinách (2 kola).
22.3. - Dokončena 2/3 - úspěšně zdolána hora.
22.3. - Přeskočena 3/3 - představení Jean.
23.3. - Dokončena část druhá. Mise se nezdařila.

24.3. - Otevřena herní kniha na třetí část. Odkaz na ni naleznete výše. Ještě nejsou aktivovány pravidla jako ve Věži, tzn. lze stále hrát v hlavní dějové linii (trénovat, výletovat,...) - hrají všichni hráči.

2.4. - Mise se nezdařila - výměna proběhla, ovšem za Jean. Osud Kuromi neznámý.
2.4. - Otevřena dějová linka pro: Lynnon - rozhodnutí o Angel.

10.4. - Z časových důvodů z děje vyhazujeme ty, kteří neodešli po svých.
10.4. - Odměna za splnění mise rozdána.

Comments

Popular posts from this blog

1. Act - Team Plasma: Prologue

Team Plasma: II. Výprava - Shrnutí