Team Plasma: II. Výprava - Shrnutí

III. LAST COLD BREATH

Image result for salamence banner
Výprava, která započala 16.3. na záchranu Kuromi Fuyu, ztracené a unesené z Letního maškarního bálu, se nezdařila. Záchranný tým, skládající se z šesti členů, dva lidi z každého týmu, si zvolil za svého velitele Lynnona z týmu Harmony. První část výpravy proběhla dobře, podařilo se úspěšně zdolat horu Mt. Ember, na jejímž vrcholu měla proběhnout výměna.
Vyměnit se měla Jean, dcera lovkyně pokémonů J, která se během Letního festivalu v Iruce sama odevzdala policistům. Poté, co se však objasnily okolnosti výměny, za Kuromi Fuyu byl vyměněn její Salamence. Tým tak ztratil oběť, ovšem získal silného spojence, který bude zcela jistě prospěšný v budoucnu.
  • Kuromi Fuyu nebyla zachráněna, její osud je opět neznámý. Spekuluje se o tom, zda je pro Plasmu nějak důležitá, neboť ji unesli a nechtěli ji zabít či vydírat její rodiče - především otce, bohatého obchodního magnáta.
  • Po výměně vznikla dohoda mezi kriminálnicí Jean a záchranným týmem - pro teď se bělovlasá ztratila z povrchu země s tím, že až budou potřebovat její pomoc, objeví se - i se svým Salamence, kterého vyměnila za Kuromi.
  • Při akci byla zachráněna Angel, jeden z ex-členů Plasmy. Nyní se nachází v péči u policistů - Lynnonovi se nepodařilo si prosadit to, aby zůstala s ním a dělala mu zdroj informací.

Jelikož byla akce téměř dobrovolná, policie nemůže za neúspěch vinit trenéry, ovšem narostla u nich negativní popularita. Dohoda o spojenectví však zůstala tajemstvím a ví o tom jen Jean sama, společně s šesticí trenérů.
  • Odměna za akci byla již rozdána. V knize třetí, Lynnon odmítl speciální odměnu.
  • Aktualizován Jeanin kriminální status z negativní na neutrální.
  • Odhalen Team Plasma's Zorua - potencionální špeh organizace.

PRO OPĚTOVNÉ PŘEČTENÍ DĚJE VYUŽIJTE ODKAZ NA STRÁNKU

V ní, sekci Úkol samotný, naleznete dvě herní knihy, do kterých lze nahlédnout.
Sepis části druhé, které se nachází taktéž v článku, se odehrál na chatu.

Pro další informace z minulosti ohledně dějství s Týmem Plasma využijte rubriku.V ní se nachází všechny články spojené s tímto dějem.

Comments

Popular posts from this blog

1. Act - Team Plasma: Prologue

Team Plasma: II. Výprava