Hazuki Rin's Charizard

Charizard - "Charmy"
Pohlaví: Samička
Typ: Fire
Level: 73
Růst: Středně pomalu
Získání: Starter
Sehranost s trenérem: 100% / Zkušenosti v zápasech: 42%
Štěstí: 47% / Láska s trenérovi: 96%
Povaha:
Charmy má v sobě dosti energie na vybití a je velmi hyperaktivní. Má oči všude - když si právě myslíte, že se věnuje té a té aktivitě, šup! Už ji vidíte na druhém konci lesa, jak dělá něco jiného. Nevydrží stát chvilku na místě v klidu. Někdy je to výhoda, protože v tréninku není zapotřební ji k něčemu zdlouhavě přemlouvat. Ovšem, zase je nevýhoda to, že absolutně nedává pozor a tak je složité si upoutat její pozornost, například když jí chcete naučit nový útok. Je s ní zábava, ale i když se to nezdá, Charizard radši tráví svůj čas sama. Je samostatná a ke své trenérce na kladný vztah - považuje ji za nejlepší kamarádku. Charmy je pružná díky jejímu tréninku pravidelní jógy, kterou praktikovala.
Po posledním vývoji se Charmy nijak zvláště po psychické stránce nezměnila. Nyní však prahne po svobodě více než předtím a proto občas skáče z pokéballu ven, jen aby se proletěla a prozkoumala okolí. Její síla je průměrná, ale díky čistému a mírumilovnému srdci by nikomu extrémně nemohla ublížit. Je schopna chránit svou trenérku do posledního dechu, i přes cenu vlastního života.
Baví ji sledovat růst pokémonů a zajímají jí pokémoní miminka. Začala přemýšlet o tom, jaké to bude, až jednou najde svého vysněného Charizarda a bude s ním mít mláďata. Tuto informaci si zásadně nechává pro sebe, protože ji považuje za trapnou a nerada se s ní svěřuje dokonce ani sama sobě, natož ostatním. Je pozitivní tvor, který hledí do budoucnosti.
Útoky:
- Mega-form Evolution

- Smokescreen (Kouřová clona)
Fire - Ember (Uhlíky)
Fire - Flamethrower (Plamenomet)
Fire - Heat Wave (Tepelná vlna)
Další vývin:
CharmanderCharmeleonCharizardCharizardnite YMega Charizard Y
Aktivní Limonáda (Kavárna&Čajovna Anteiku) - Osvěžující, navíc je 10% menší šance, že pokémon onemocní.
Aktivní Plyšák Charizard (Zvonkohry štěstí) - 10% štěstí v bitvách
Aktivní Charizardite Y

Comments

Popular posts from this blog

Team Plasma: II. Výprava - Shrnutí

1. Act - Team Plasma: Prologue

Team Plasma: II. Výprava